4, 5 of 8 dagen met de hele familie op vakantie naar het prachtige Ahrdal o.b.v. all-inclusive

4, 5 of 8 dagen met de hele familie op vakantie naar het prachtige Ahrdal o.b.v. all-inclusive

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

4, 5 of 8 dagen met de hele familie op vakantie naar het prachtige Ahrdal o.b.v. all-inclusive. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 105.00 eur in plaats van 189.00 eur. Geniet van deze korting tot 44 % .

4, 5 of 8 dagen met de hele familie op vakantie naar het prachtige Ahrdal o.b.v. all-inclusive D-deals: details

omschrijving: Verblijf 4, 5 of 8 dagen in het gezellige wijnstadje Altenahr waar je geniet van een heerlijke all-inclusive vakantie met het hele gezin! Altenahr is gelegen in het Ahrdal en is een top vakantiebestemming. De rivier de Ahr wordt omgeven door prachtige bergen begroeid met kleurrijke wijnvelden. In de omgeving liggen gezellige wijndorpjes, dus een fietstochtje van dorp naar dorp is zeker een aanrader! Altenahr is een middeleeuws stadje met oude vakwerkhuisjes, vestingsmuren en sfeervolle straatjes. Het hotel, Royal Montana, is van alle gemakken voorzien. Je verblijft o.b.v. ultra all-inclusive, je komt hier niets te kort! Trek er een dagje op uit en bezoek Bonn, dat op ca. 30 minuten rijden gelegen is. Maak ook eens een ritje door het Ahrdal, de Eifel en langs de Moezel! Ook leuk met kinderen: een dagje Phantasialand!Familiekamers met hoge kinderkorting!

Nu voor slechts 105.00 EUR ipv 189.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!