4-, 5- of 8-daagse skivakantie voor het hele gezin in Zillertal Tirol o.b.v. halfpension

4-, 5- of 8-daagse skivakantie voor het hele gezin in Zillertal Tirol o.b.v. halfpension

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

4-, 5- of 8-daagse skivakantie voor het hele gezin in Zillertal Tirol o.b.v. halfpension. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 145.00 eur in plaats van 225.00 eur. Geniet van deze korting tot 36 % .

4-, 5- of 8-daagse skivakantie voor het hele gezin in Zillertal Tirol o.b.v. halfpension D-deals: details

omschrijving: Gezelligheid, gastvrijheid en verbondenheid. In het Zillertal zijn dit dé ingrediënten voor puur vakantiegeluk voor het hele gezin! Geniet van het brede aanbod van activiteiten die de regio rijk is. Ried is ingebed in de top-skigebieden Hochfügen-Hochzillertal en Spieljoch. Dat betekent 176 km uitstekend geprepareerde pistes en gegarandeerde sneeuw van november tot eind april. Liever even niet op de latten staan? Buiten de hellingen, zijn schaatsen, rodelen of langlaufen ook goede opties om ultiem te genieten van de sneeuw. Je kunt er ook voor kiezen om prachtige winterse wandelingen te maken. Er lopen in de omgeving goede routes en verlicht zijn en je door de besneeuwde vallei voeren. In het hotel geniet je van de Oostenrijkse gastvrijheid. Je verblijft hier o.b.v. halfpension, dus na een dag buiten te zijn geweest schuif je lekker aan voor een heerlijk 3-gangendiner of buffet. Om het verblijf helemaal compleet te maken, verblijven kinderen t/m 10 jaar helemaal gratis bij twee volbetalenden op de kamer. Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Nu voor slechts 145.00 EUR ipv 225.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!