4, 5 of 6 dagen naar de Formule 1: Grand Prix 2019 in Barcelona, incl. GP tickets o.b.v. halfpension!

4, 5 of 6 dagen naar de Formule 1: Grand Prix 2019 in Barcelona, incl. GP tickets o.b.v. halfpension!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

4, 5 of 6 dagen naar de Formule 1: Grand Prix 2019 in Barcelona, incl. GP tickets o.b.v. halfpension!. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 229.00 eur in plaats van 477.00 eur. Geniet van deze korting tot 52 % .

4, 5 of 6 dagen naar de Formule 1: Grand Prix 2019 in Barcelona, incl. GP tickets o.b.v. halfpension! D-deals: details

omschrijving: Wil jij onze Nederlandse held of één van de andere topcoureurs in actie zien? Dat kan met deze reis naar de Grand Prix van Barcelona! De entreetickets voor de races op 10, 11 en 12 mei zijn inbegrepen, waardoor je een vrije training, de kwalificaties en natuurlijk dé race kunt bijwonen. Het Circuit de Catalunya ligt even buiten Barcelona. De bijna 4,7 km lange track is één van de meest uitdagende banen van het seizoen. Doordat de snelle stukken afgewisseld worden met langzame bochten zijn er voldoende inhaalmogelijkheden. Je bent tijdens de race de gehele dag op het circuit en getuige van de Spaanse Formule 1 Grand Prix en uiteraard de bijprogramma’s. Het hotel waar je verblijf is gelegen in Lloret de Mar. De plaats staat tijdens deze periode geheel in het teken van de Formule 1 Grand Prix en daarom worden er vele activiteiten georganiseerd. Als je terugkomt van het circuit kun je hier dus nog heerlijk nagenieten van het Formule 1 spektakel! Lloret de MarOok Lloret de Mar staat tijdens deze dagen volledig in het teken van de Grand Prix Formule 1. Op 10, 11 en 12 mei 2019 worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er een spectaculaire autoshow met raceauto’s, rijdt er een parade van oude sportwagens door de stad, is er een kart-circuit waar je de coureur in jezelf naar boven kunt halen en zijn er vele feesten te vinden. Let op: Afhankelijk van de gekozen vertrekdatum is er een kans dat je niet bij de vrije training en/of de kwalificatie aanwezig kunt zijn. Vervoer is niet inbegrepen, dit dien je zelf te regelen.

Nu voor slechts 229.00 EUR ipv 477.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!