4, 5 of 6 dagen in bergachtig Midden-Duitsland o.b.v. halfpension

4, 5 of 6 dagen in bergachtig Midden-Duitsland o.b.v. halfpension

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

4, 5 of 6 dagen in bergachtig Midden-Duitsland o.b.v. halfpension. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 89.00 eur in plaats van 192.00 eur. Geniet van deze korting tot 54 % .

4, 5 of 6 dagen in bergachtig Midden-Duitsland o.b.v. halfpension D-deals: details

omschrijving: Limbacher Hof Landgasthof & Restaurant is gelegen in het groene Limbach. Limbach is een gemoedelijk plaatsje in het midden van Duitsland, in de deelstaat Baden-Württemberg. Het wordt omgeven door het Odenwald. Het Odenwald is een Duits laaggebergte gelegen op de grens tussen de deelstaten Hessen, Beieren en Baden-Württemberg. In de omgeving van het Odenwald zijn er volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen,paardrijden of minigolfen. Geniet van de mooie natuur met haar beekjes en meren. Het bezoeken van Natuurpark Neckartal-Odenwald is zeker de moeite waard, het is namelijk één van de grootste natuurparken in Baden-Württemberg, hier vind je nog ongerepte natuur en schilderachtige watervalletjes.

Nu voor slechts 89.00 EUR ipv 192.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!