4, 5 of 6 dagen aan de Costa Brava incl. tickets voor de Formule 1 van Barcelona o.b.v. halfpension

4, 5 of 6 dagen aan de Costa Brava incl. tickets voor de Formule 1 van Barcelona o.b.v. halfpension

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

4, 5 of 6 dagen aan de Costa Brava incl. tickets voor de Formule 1 van Barcelona o.b.v. halfpension. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 229.00 eur in plaats van 259.00 eur. Geniet van deze korting tot 12 % .

4, 5 of 6 dagen aan de Costa Brava incl. tickets voor de Formule 1 van Barcelona o.b.v. halfpension D-deals: details

omschrijving: Ben jij een échte Formule 1 liefhebber? Mis deze reis dan niet! Met dit arrangement heb je een heel weekend toegang tot de Grand Prix van Barcelona. De entreetickets voor de races op 10, 11 en 12 mei zijn inbegrepen, waardoor je een vrije training, de kwalificaties en natuurlijk dé race kunt bijwonen. Op de dag van de race is er een retourtransfer geregeld naar het circuit. Op de andere dagen ben je vrij om te gaan wanneer je wilt (op eigen gelegenheid). Je bent tijdens de race de gehele dag op het circuit en getuige van de Spaanse Formule 1 Grand Prix en uiteraard de bijprogramma’s. Hotel Terramar is in de badplaats Calella gelegen. Hier is het prima vertoeven. Je loopt vanuit het hotel binnen no-time het heerlijke zandstrand op en op nog geen 10 minuten lopen, ben je in het oude centrum. Diverse barren en cafés zijn om de hoek en de lekkerste tapas is ook binnen handbereik. Lloret de MarOok Lloret de Mar staat tijdens deze dagen volledig in het teken van de Grand Prix Formule 1. Op 10, 11 en 12 mei 2019 worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er een spectaculaire autoshow met raceauto’s, rijdt er een parade van oude sportwagens door de stad, is er een kart-circuit waar je de coureur in jezelf naar boven kunt halen en zijn er vele feesten te vinden. Let op: Afhankelijk van de gekozen vertrekdatum is er een kans dat je niet bij de vrije training en/of de kwalificatie aanwezig kunt zijn. Vervoer is niet inbegrepen, dit dien je zelf te regelen.

Nu voor slechts 229.00 EUR ipv 259.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!