30 minuten hakbijl gooien bij Playdôme Roosendaal

30 minuten hakbijl gooien bij Playdôme Roosendaal

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

30 minuten hakbijl gooien bij Playdôme Roosendaal. Ga voordelig naar een Sport en spel in Roosendaal NL aan een scherpe prijs.

30 minuten hakbijl gooien bij Playdôme Roosendaal: details

Wat? Kom Hakbijl gooien met [korting] korting bij Playdôme Roosendaal. 30 minuten lang ga je de strijd aan! Geldig t/m 30 juni 2023. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 22.95 EUR in plaats van 32.50 EUR

Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Ervaar de adrealinekick van axe throwing op de indoor hakbanen, Gezellig in het thema van een Alpijnse bosrijke omgeving. Het doel van het spel is om met het hakbijl gooien zoveel mogelijk punten te scoren. Iedere deelnemer gooit 5 keer de hakbijl, om en om. Per worp kan 0,1,2,3,4 of 6 punten toegekend worden. Hoe dichter bij de roos, hoe meer punten. Daarnaast kun je 10 punten scoren door de hakbijl te gooien in de killshot. Na 5 rondes worden de punten bij elkaar opgeteld. Heb je de meeste punten? Dan ben je kampioen hakbijl gooien! 

Specifieke aanmeldtijd hakbijl gooien

rogrammaduur voor het hakbijl gooien is +/- 45 minuten. Je meld jezelf 15 minuten voor de starttijd bij de receptie. Daarna word je doorverwezen naar de hakbijlbalie. Hier krijg je uitleg over het hakbijl gooien en daarna kun je van start gaan!

Horeca

De horeca is centraal gelegen in het pand met uitzicht op de activiteiten. Er is ruimte voor meer dan 300 gasten. In het schnitzelrestaurant worden diverse gerechten uit de Alpijnse keuken geserveerd. Er is ook keuze uit lekkere borrelhapjes en heerlijke desserts. 

Bereikbaarheid

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde of naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Playdôme Roosendaal.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!