3 of 4 dagen in de Franse Ardennen incl. welkomstdrankje en upgrade

3 of 4 dagen in de Franse Ardennen incl. welkomstdrankje en upgrade

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 of 4 dagen in de Franse Ardennen incl. welkomstdrankje en upgrade. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 89.00 eur in plaats van 194.00 eur. Geniet van deze korting tot 54 % .

3 of 4 dagen in de Franse Ardennen incl. welkomstdrankje en upgrade D-deals: details

omschrijving: In het midden van de Franse Ardennen, in een mooie omgeving, omringt door de legendarische bossen, ontvangt het hotel Saint Hubert je in één van de oudste dorpjes van de streek: Haybes, een schilderachtig dorpje ook wel ‘Haybes la Jolie’ genoemd. Geniet lekker van de rust en natuur. Hier in het hart van de Franse Ardennen worden idyllische dorpjes omringd door kilometers aan bossen die tijdens de winter een prachtige omgeving vormen voor lange wandeltochten. Stap je liever op de fiets? Volg dan ‘De Groene Weg’ door de schitterende Maasvallei, dit fietspad van 83 kilometer voert je langs de Maas van Givet bij Dinant tot aan Charleville-Mézières.

Nu voor slechts 89.00 EUR ipv 194.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!