3- of 4-daagse stedentrip naar Parijs incl. ontbijt

3- of 4-daagse stedentrip naar Parijs incl. ontbijt

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3- of 4-daagse stedentrip naar Parijs incl. ontbijt. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 79.00 eur in plaats van 187.00 eur. Geniet van deze korting tot 58 % .

3- of 4-daagse stedentrip naar Parijs incl. ontbijt D-deals: details

omschrijving: Parijs is een romantische stad en er is veel te bezichtigen en te doen. Bezichtig de Notre Dame, bewonder de collectie van het Louvre of bezoek het beroemde Cimetière du Père-Lachaise. Vergeet ook niet het sprookjesachtige park Disneyland Parijs te bezoeken en geniet van een adembenemend uitzicht vanaf de Eiffeltoren. De stad telt vele luxe en gezellige winkeltjes, dus hou je van shoppen dan kom je hier zeker aan je trekken. Wil je zoveel mogelijk zien, vergeet niet om een stadstour te maken waarbij de populaire trekpleisters worden aangedaan. In de avond, wordt de skyline verlicht door de Eiffeltoren met zijn duizenden sprankelende lichtjes. Neem de pracht en magie van het hoogste gebouw van de Franse hoofdstad in je op tijdens een korte wandeltour. Laat ook eens een portret tekening van jezelf maken door een van de kunstenaars op het Place du Têrtre.

Nu voor slechts 79.00 EUR ipv 187.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!