3 indoor skydive sessies bij Indoor Skydive Roosendaal

3 indoor skydive sessies bij Indoor Skydive Roosendaal

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 indoor skydive sessies bij Indoor Skydive Roosendaal. Ga voordelig naar een Sport en spel in Roosendaal NL aan een scherpe prijs.

3 indoor skydive sessies bij Indoor Skydive Roosendaal: details

Wat? 3 indoor skydive sessies bij Indoor Skydive Roosendaal met [korting] korting. Inclusief vliegtuiguitrusting en vliegcertificaat. Geldig t/m 30 september 2022.

Nu aan slechts 64.50 EUR in plaats van 79.50 EUR

You can fly! Echt waar, ook jíj kan indoor skydiven! Indoor Skydive Roosendaal biedt jou de unieke ‘vrije val’ ervaring, zonder dat je daarvoor uit een vliegtuig hoeft te springen. In Roosendaal staat de nummer 1 windtunnel in de Benelux!

Indoor skydiven doe je in een zogenoemde verticale windtunnel. In de windtunnel wordt de vrije val bij het parachutespringen nagebootst. Daarbij beweegt de lucht van beneden naar boven met snelheden die variëren van 0 tot en met 250 kilometer per uur. Voor mensen is het dus mogelijk om veilig in een verticale windtunnel te vliegen zonder daarvoor gebruik te hoeven maken van een vliegtuig of een parachute.

Bij aankomst check je in bij de incheckbalie op de eerste verdieping. Als je bent ingecheckt, ga je naar de tweede verdieping, waar je, je vlieguitrusting ontvangt. Je kunt je omkleden in de kleedkamers en alle kostbare spullen kun je achterlaten in de gratis beschikbare lockers. Wanneer jouw gezelschap omgekleed is, krijg je uitgebreide instructies in de instructieruimte. Na afloop ontvang je een indoor skydive certificaat en eventueel bij bestelling jouw persoonlijke mediapakket met foto’s en video’s.

Bereikbaarheid

Parkeren kan voor de deur en is gratis. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Indoor Skydive Roosendaal. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!