3 dagen top beoordeeld hotel in Luxemburg incl. ontbijt en OV-dagkaart

3 dagen top beoordeeld hotel in Luxemburg incl. ontbijt en OV-dagkaart

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 dagen top beoordeeld hotel in Luxemburg incl. ontbijt en OV-dagkaart. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 94.50 eur in plaats van 155.00 eur. Geniet van deze korting tot 39 % .

3 dagen top beoordeeld hotel in Luxemburg incl. ontbijt en OV-dagkaart D-deals: details

omschrijving: Verblijf 3 dagen in het top beoordeelde Hotel des Nations, gelegen aan de rand van het middeleeuwse stadje Clervaux. Het centrum is gemakkelijk te bereiken via een wandelpad. Ook vanuit het hotel kun je prachtige wandel- en fietstochten maken. Het middeleeuwse kasteel is gelegen in het oude stadsdeel, op de rechteroever van de rivier de Our en is te bereiken via de hoofdweg van het stadje. Stap op slechts 1 minuut lopen van het hotel op de trein en bezoek Luxemburg-stad. Bezoek hier het gezellige plein Place d?Armes, de bekende Kazematten van Luxemburg of ontdek de geschiedenis in het Musée National d?Histoire et d?Art à Luxembourg. Een echte aanrader is het Kasteel Vianden, dit is 30 minuten rijden vanaf het hotel gelegen. Het kasteel staat hoog boven het dorp Vianden. In verschillende vitrines worden middeleeuwse wapentuig en ridders tentoongesteld. Als je dan toch in de buurt bent is een bezoekje aan het huis van de grote Franse dichter Victor Hugo ook zeker de moeite waard.

Nu voor slechts 94.50 EUR ipv 155.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!