3 dagen top beoordeeld 4-sterrenhotel in Twente incl. vele extra's

3 dagen top beoordeeld 4-sterrenhotel in Twente incl. vele extra's

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 dagen top beoordeeld 4-sterrenhotel in Twente incl. vele extra’s. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 55.00 eur in plaats van 135.00 eur. Geniet van deze korting tot 59 % .

3 dagen top beoordeeld 4-sterrenhotel in Twente incl. vele extra’s D-deals: details

omschrijving: Verblijf nu 3 dagen in dit top beoordeelde 4-sterrenhotel midden in Twente. Je krijgt tijdens je verblijft een upgrade naar een Superior kamer (o.b.v. beschikbaarheid). Deze kamer is 31 m² en van alle gemakken voorzien. De locatie van het hotel is perfect: in het hart van Hengelo, naast het theater en dicht bij het station. In Hengelo kun je goed winkelen. Een aanrader is de speciale winkelwandelroute. Maar ook natuurliefhebbers kunnen zich hier prima vermaken. Meteen buiten de stad vind je uitgestrekte bossen, prachtige natuurgebieden en knusse dorpjes. In de directe omgeving zijn dan ook leuke fiets- en wandelroutes te vinden. Eén van die leuke dorpjes is het kunstenaarsdorpje Ootmarsum. De gezellige dorpskern is een goede plek om te genieten van een kopje koffie.

Nu voor slechts 55.00 EUR ipv 135.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!