3 dagen top beoordeeld 4*-hotel bij Utrecht en Amersfoort incl. ontbijt

3 dagen top beoordeeld 4*-hotel bij Utrecht en Amersfoort incl. ontbijt

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 dagen top beoordeeld 4*-hotel bij Utrecht en Amersfoort incl. ontbijt. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 59.50 eur in plaats van 142.00 eur. Geniet van deze korting tot 58 % .

3 dagen top beoordeeld 4*-hotel bij Utrecht en Amersfoort incl. ontbijt D-deals: details

omschrijving: Je verblijft in een 4-sterrenhotel met een unieke geschiedenis. In het jaar 1871 bouwde prins Willem Frederik Hendrik van Oranje Nassau een huis voor zijn opzichter. Dit huis werd het ?Prins Hendrik Oord? genoemd. Aan de overzijde ervan werden stallen en een fraai koetshuis geplaatst. Zo?n 50 jaar later werd dit koetshuis gekocht door het Nederlandsch Jongelings Verbond als buitenhuis. Het huis kreeg bij de opening de naam Ernst Sillem Hoeve. De Ernst Sillem Hoeve is uitgegroeid tot een professioneel en stijlvol hotel waar je heerlijk kunt genieten van alle luxe en rust. Het hotel ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug nabij de prachtige bossen van de Lage Vuursche. De omgeving leent zich bij uitstek voor een lange wandeling- of fietstocht. Ontdek de idyllische dorpjes en de mooie landhuizen die de omgeving kent.

Nu voor slechts 59.50 EUR ipv 142.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!