3 dagen sprookjesachtig hotel aan de rand van het gezellige kunststadje Ootmarsum

3 dagen sprookjesachtig hotel aan de rand van het gezellige kunststadje Ootmarsum

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 dagen sprookjesachtig hotel aan de rand van het gezellige kunststadje Ootmarsum. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 57.50 eur in plaats van 89.00 eur. Geniet van deze korting tot 35 % .

3 dagen sprookjesachtig hotel aan de rand van het gezellige kunststadje Ootmarsum D-deals: details

omschrijving: Boven op de Kuiperberg aan de rand van kunststadje Ootmarsum, staat het mooie Hotel Wyllandrie. Het fraaie gebouw doet sprookjesachtig aan en valt meteen op wanneer je Ootmarsum komt binnenrijden. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel, net als in de rest van Twente overigens. Twente staat bekend als een uniek gebied om te wandelen en te fietsen: dwaal er lustig op los of volg één van de vele gemarkeerde routes. Ze voeren je langs alles wat Twente zo bijzonder maakt. Windmolens, watermolens, verstilde vennetjes, karakteristieke houtwallen en eeuwenoude Saksische boerderijen. Voor wie van shoppen houdt zijn de steden Almelo en Enschede zeker een aanrader!

Nu voor slechts 57.50 EUR ipv 89.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!