3 dagen op monumentaal landgoed omringd door natuurschoon in de omgeving van Den Bosch incl. 2-gangendiner

3 dagen op monumentaal landgoed omringd door natuurschoon in de omgeving van Den Bosch incl. 2-gangendiner

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 dagen op monumentaal landgoed omringd door natuurschoon in de omgeving van Den Bosch incl. 2-gangendiner. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 79.00 eur in plaats van 155.00 eur. Geniet van deze korting tot 49 % .

3 dagen op monumentaal landgoed omringd door natuurschoon in de omgeving van Den Bosch incl. 2-gangendiner D-deals: details

omschrijving: Geniet van een verblijf op een prachtig monumentaal landgoed in Vught. Omringd door mooie natuur en nabij het historische stadscentrum van Den Bosch is dit een goede uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Ga heerlijk uitwaaien op de Vughtse Heide en maak een prachtige wandeling. Kamp Vught op slechts 10 minuten rijden van het hotel is ook zeker een bezoekje waard. Let op: Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in het monumentale landhuis, de hotelkamers zijn gesitueerd in één van de bijgebouwen op het landgoed.

Nu voor slechts 79.00 EUR ipv 155.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!