3 dagen op de Veluwe in het gezellige centrum van Harderwijk incl. 3-gangendiner en meer extra's

3 dagen op de Veluwe in het gezellige centrum van Harderwijk incl. 3-gangendiner en meer extra's

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 dagen op de Veluwe in het gezellige centrum van Harderwijk incl. 3-gangendiner en meer extra’s. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 84.50 eur in plaats van 115.00 eur. Geniet van deze korting tot 27 % .

3 dagen op de Veluwe in het gezellige centrum van Harderwijk incl. 3-gangendiner en meer extra’s D-deals: details

omschrijving: Best Western Hotel Baars ligt centraal in Nederland, in het hart van het historische Harderwijk. Harderwijk is een prachtige Hanzestad aan het Veluwemeer. De stad heeft een rijke geschiedenis die terug te vinden is in het oude centrum met zijn leuke straatjes, de grote kerk en de Vischpoort. De omgeving van het hotel is erg groen en er zijn volop recreatieve mogelijkheden. Je kunt hier onder andere wandelen, tennissen, golfen, paardrijden en fietsen. Er zijn veel fietsroutes uitgestippeld waarbij je bijvoorbeeld langs de dorpskernen van Ermelo en Putten fietst. Als je een dagje wilt ontspannen is Wellnessresort De Zwaluwhoeve in Hierden een echte aanrader. Hier kun je ook een heerlijke massage boeken of een scrubbehandeling in de hammam.

Nu voor slechts 84.50 EUR ipv 115.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!