3 dagen luxe 4*-Bilderberg hotel op de Veluwe incl. 3-gangendiner

3 dagen luxe 4*-Bilderberg hotel op de Veluwe incl. 3-gangendiner

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 dagen luxe 4*-Bilderberg hotel op de Veluwe incl. 3-gangendiner. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 79.00 eur in plaats van 147.00 eur. Geniet van deze korting tot 46 % .

3 dagen luxe 4*-Bilderberg hotel op de Veluwe incl. 3-gangendiner D-deals: details

omschrijving: Midden in de bosrijke omgeving van Heelsum vind je Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Zwitserse chaletstijl. Het hotel ligt aan de rand van de Veluwe en is daardoor de ideale uitvalbasis voor het maken van wandel- en fietstochten. Liever een dagje winkelen? Bezoek dan de stad Arnhem. Je kunt alle kanten op! ‘s Avonds terug in het hotel kun je eenmalig genieten van een 3-gangendiner in Restaurant de Kriekel. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om voor ? 39,50 p.p. je diner te upgraden naar een 4-gangendiner in het met een Michelinster bekroonde restaurant de Kromme Dissel. Geef dit aan bij het boeken, zodat wij dit op aanvraag kunnen reserveren.

Nu voor slechts 79.00 EUR ipv 147.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!