3 dagen kerstshoppen bij Maastricht en Aken o.b.v. halfpension en vele leuke extra's

3 dagen kerstshoppen bij Maastricht en Aken o.b.v. halfpension en vele leuke extra's

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 dagen kerstshoppen bij Maastricht en Aken o.b.v. halfpension en vele leuke extra’s. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 89.00 eur in plaats van 185.00 eur. Geniet van deze korting tot 52 % .

3 dagen kerstshoppen bij Maastricht en Aken o.b.v. halfpension en vele leuke extra’s D-deals: details

omschrijving: Je vindt Hotel Eperland in het pittoreske dorpje Epen, in het hart van het Zuid-Limburgse heuvelland. Je kunt vanuit het hotel volop genieten van natuur, sport en cultuur. Direct bij het hotel beginnen mooie wandelroutes, dus een wandeling door het heuvellandschap is een echte aanrader. Maak daarbij gebruik van de gratis wandelkaarten die bij het hotel verkrijgbaar zijn. Zo zijn er fascinerende wandelingen te maken langs de Geul of routes door de weilanden met de smalle klaphekjes te volgen. Ook andere trekpleisters zijn gemakkelijk te bereiken vanuit het hotel. Zo is het drielandenpunt binnen handbereik met uitzicht over Nederlands, Belgisch en Duits grondgebied. Maar bezoek ook zeker de gezellige kerstmarkten van de steden Valkenburg, Maastricht en het Duitse Aken!

Nu voor slechts 89.00 EUR ipv 185.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!