3 dagen in Gulpen Zuid-Limburg incl. 2 x 3-gangendiner!

3 dagen in Gulpen Zuid-Limburg incl. 2 x 3-gangendiner!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 dagen in Gulpen Zuid-Limburg incl. 2 x 3-gangendiner!. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 89.50 eur in plaats van 175.00 eur. Geniet van deze korting tot 49 % .

3 dagen in Gulpen Zuid-Limburg incl. 2 x 3-gangendiner! D-deals: details

omschrijving: Ontdek de omgeving van Gulpen! Dit hotel heeft een ideale ligging. Binnen ongeveer 3 minuten bevind je je al in het centrum van Gulpen. In de omgeving van het hotel vind je vele fiets- en wandelroutes en 100 kilometer aan mountainbike-routes. Maak er een onvergetelijke tijd van door deel te nemen aan de excursie naar de bierbrouwerij van Gulpen. Proef hier het eigen gebrouwen Gulpener bier! Op nog geen 20 kilometer afstand van het hotel bevind je je in het bourgondische Maastricht en het Duitse Aken. Deze bekende steden zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Bij terugkomst in het hotel geniet je van een heerlijk 3-gangen dagmenu.

Nu voor slechts 89.50 EUR ipv 175.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!