3 dagen in de Eifel-Ardennen nabij NP Hoge Venen en Aken incl. upgrade naar Superior kamer, ontbijt en 3-gangendiner

3 dagen in de Eifel-Ardennen nabij NP Hoge Venen en Aken incl. upgrade naar Superior kamer, ontbijt en 3-gangendiner

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 dagen in de Eifel-Ardennen nabij NP Hoge Venen en Aken incl. upgrade naar Superior kamer, ontbijt en 3-gangendiner. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 109.00 eur in plaats van 169.00 eur. Geniet van deze korting tot 36 % .

3 dagen in de Eifel-Ardennen nabij NP Hoge Venen en Aken incl. upgrade naar Superior kamer, ontbijt en 3-gangendiner D-deals: details

omschrijving: Verblijf nu 3 dagen in het 4-sterren Ambassodor Hotel Bosten! Je verblijft in een luxe ingerichte kamer die van alle gemakken is voorzien. Het hotel ligt direct bij de toegangspoort van Nationaal Park Hoge Venen, één van de meest waardevolle natuurgebieden van België. Het gebied behoort tot de ‘Eifel-Ardennen’ dat zich uitstrekt van de Belgisch Duits Nederlandse grens in het noorden tot aan het Belgisch Duits Luxemburgs drielandenpunt in het zuiden. In de streek vind je het grensoverschrijdende park ‘Hohes Venn-Eifel’ dat beschouwd wordt als het grootste hoogveengebied in Europa. Het uitgestrekte landschap is bijzonder goed geschikt om te wandelen. Wandelaars vinden er unieke houten verhoogde paden. Zoek je liever de stad op? Vanuit Eupen kun je prima een dag naar Aaken, Monschau, Maastricht en Luik.

Nu voor slechts 109.00 EUR ipv 169.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!