3 dagen in 4*-hotel tussen de heuvels van Zuid-Limburg nabij Valkenburg incl. wilddiner en herfstwandeling

3 dagen in 4*-hotel tussen de heuvels van Zuid-Limburg nabij Valkenburg incl. wilddiner en herfstwandeling

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 dagen in 4*-hotel tussen de heuvels van Zuid-Limburg nabij Valkenburg incl. wilddiner en herfstwandeling. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 99.00 eur in plaats van 169.00 eur. Geniet van deze korting tot 41 % .

3 dagen in 4*-hotel tussen de heuvels van Zuid-Limburg nabij Valkenburg incl. wilddiner en herfstwandeling D-deals: details

omschrijving: In het gezellige plaatsje Gulpen in Zuid-Limburg ligt het comfortabele 4*-hotel Saillant Hotel Gulpenerland. Gulpen bevindt zich midden tussen de glooiende heuvels. Hier kun je een heerlijke middag wandelen of een mooie fietstocht maken. Het is ook leuk om een bezoekje te brengen aan de bierbrouwerij en zelf het lokale Gulpener bier te proeven.Niet ver van Gulpen, zo’n 20 minuten rijden, ligt de mooie stad Valkenburg. Ga ondergronds in Valkenburg en ontdek de Mergelgrotten met haar boeiende geschiedenis. Bezoek het oudste treinstation van Nederland dat nog steeds in gebruik is en maak gelijk een ritje in de stoomtrein door het prachtige landschap. Toch liever shoppen? Maastricht is de populaire winkelstad van het Zuiden. Met vele grote bekende ketens, maar ook unieke boetiekjes is er in Maastricht voor ieder wat!

Nu voor slechts 99.00 EUR ipv 169.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!