3 dagen Brabant in 4*-Van der Valk hotel bij Den Bosch incl. ontbijt

3 dagen Brabant in 4*-Van der Valk hotel bij Den Bosch incl. ontbijt

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 dagen Brabant in 4*-Van der Valk hotel bij Den Bosch incl. ontbijt. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 69.00 eur in plaats van 151.50 eur. Geniet van deze korting tot 54 % .

3 dagen Brabant in 4*-Van der Valk hotel bij Den Bosch incl. ontbijt D-deals: details

omschrijving: Aan de rand van Den Bosch, midden in de Brabantse natuur en vlak bij de Efteling is Van der Valk Hotel ?s-Hertogenbosch Vught een prima uitvalsbasis voor jong en oud. Na een lange dag buitenshuis kun je tot rust komen in een van de trendy kamers. Als natuurliefhebber mag je een fietstocht of wandeling door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen niet overslaan. Ben je meer op zoek naar stedelijk vertier? Dan staat de historische stad Den Bosch tot je beschikking. Stort je in het bruisende leven van deze stad, slenter langs de vele leuke winkeltjes of ontdek de historie van deze gezellige stad. Natuurlijk mag een kop koffie met een echte Bossche Bol niet ontbreken!

Nu voor slechts 69.00 EUR ipv 151.50 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!