3 dagen 4*-landgoed in de duinen bij Haarlem en Zandvoort incl. ontbijt

3 dagen 4*-landgoed in de duinen bij Haarlem en Zandvoort incl. ontbijt

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 dagen 4*-landgoed in de duinen bij Haarlem en Zandvoort incl. ontbijt. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 99.00 eur in plaats van 175.50 eur. Geniet van deze korting tot 44 % .

3 dagen 4*-landgoed in de duinen bij Haarlem en Zandvoort incl. ontbijt D-deals: details

omschrijving: In de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en op steenworp afstand van Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal aan Zee en Zandvoort ligt het schitterende 4-sterren Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Dit authentieke landhuis werd in 1907 gebouwd. Daarbij ligt het landgoed op slechts 10 minuten afstand van Recreatiegebied Spaarnwoude waar je onder andere kunt wandelen, fietsen, golfen, paardrijden en kanoën. Maar wat dacht je bij mooi weer van een heerlijke strandwandeling op het strand van Bloemendaal of Zandvoort? Alles is mogelijk!Let op: je verblijft in de hotelvleugel van het landgoed!

Nu voor slechts 99.00 EUR ipv 175.50 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!