3 dagen 4*-hotel in het Luxemburgse Müllerthal incl. 3-gangendiner en gebruik van de wellnessfaciliteiten

3 dagen 4*-hotel in het Luxemburgse Müllerthal incl. 3-gangendiner en gebruik van de wellnessfaciliteiten

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3 dagen 4*-hotel in het Luxemburgse Müllerthal incl. 3-gangendiner en gebruik van de wellnessfaciliteiten. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 119.00 eur in plaats van 225.00 eur. Geniet van deze korting tot 47 % .

3 dagen 4*-hotel in het Luxemburgse Müllerthal incl. 3-gangendiner en gebruik van de wellnessfaciliteiten D-deals: details

omschrijving: Voor wie op zoek is naar een ontspannen verblijf, zit hier goed. In het romantische Romantik Bel Air Sport & Wellness hotel geniet je 3 dagen in alle luxe. Het hotel is gelegen temidden van een mooi groen park waar vele wandelpaden starten en biedt uitzicht over de vallei van de Sûre. Bezoek het middeleeuwse stadje Echternach met de bekende basiliek van St. Willibrord of maak een uitstapje over de grens naar Duitsland. Ook het prachtige Müllerthal, waar je kunt genieten van vele wandelroutes door het prachtige golvende landschap, is een aanrader. Of ga een dagje naar de oude stad van Luxemburg en bezoek het gezellige plein Place d?Armes, de bekende Kazematten van Luxemburg of ontdek de geschiedenis in het Musée national d?histoire et d?art à Luxembourg. Bij terugkomst in het hotel staat er op de eerste dag een 3-gangendiner op je te wachten.

Nu voor slechts 119.00 EUR ipv 225.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!