3, 4 of 5 dagen wintersport in Winterberg o.b.v. halfpension incl. vele leuke extra's

3, 4 of 5 dagen wintersport in Winterberg o.b.v. halfpension incl. vele leuke extra's

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3, 4 of 5 dagen wintersport in Winterberg o.b.v. halfpension incl. vele leuke extra’s. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 69.00 eur in plaats van 155.00 eur. Geniet van deze korting tot 55 % .

3, 4 of 5 dagen wintersport in Winterberg o.b.v. halfpension incl. vele leuke extra’s D-deals: details

omschrijving: Net over de grens in Duitsland vind je Winterberg. Het gebied beschikt over 27,5 kilometer aan pistes en door de vele sneeuwkanonnen is jaarlijks 3 maanden sneeuwplezier gegarandeerd! Kies voor een paar dagen sneeuw met de gehele familie. Kinderen t/m 5 jaar verblijven gratis bij Hotel Der Schöne Asten – Resort Winterberg. In Winterberg zijn er volop skischolen aanwezig waar iedereen terecht kan. Dat is dus plezier voor de hele familie. Wil je liever niet skiën dan kun je ook terecht bij de rodelbaan. Dit arrangement is ook boekbaar in de zomer. Ook dan is er volop te beleven in Winterberg. Winterberg is een gezellige stad met een autovrij centrum die gevormd wordt door vele winkels, restaurants, kroegen en cafés. In de heuvelachtige omgeving kunnen mooie fiets- en wandeltochten gemaakt worden. Op zoek naar wat meer spanning? Race dan naar beneden op de Zomerrodelbaan! In het hotel waar je verblijft, schuif je elke avond aan voor een heerlijk diner in buffetvorm. Bovendien maak je bij dit arrangement gratis gebruik van de wellnessruimte met zwembad en sauna, zodat maximale ontspanning gegarandeerd is tijdens je bezoek aan Winterberg! Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Nu voor slechts 69.00 EUR ipv 155.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!