3, 4 of 5 dagen in het Franse Bourgondië incl. ontbijt en 3-gangendiner

3, 4 of 5 dagen in het Franse Bourgondië incl. ontbijt en 3-gangendiner

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3, 4 of 5 dagen in het Franse Bourgondië incl. ontbijt en 3-gangendiner. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 69.50 eur in plaats van 103.00 eur. Geniet van deze korting tot 33 % .

3, 4 of 5 dagen in het Franse Bourgondië incl. ontbijt en 3-gangendiner D-deals: details

omschrijving: Le Relais de Chasse werd in de 16e eeuw gebouwd als jachthuis, maar is inmiddels omgetoverd tot een prachtige Bed & Breakfast met een grote, parkachtige tuin. Geniet van de mooie natuur van de Bourgogne. Dit is dé ideale bestemming voor echte rustzoekers, cultuur- en natuurliefhebbers. Tevens is de B&B een perfecte tussenstop op weg naar Zuid-Frankrijk of Spanje. In de omgeving bevinden zich een aantal rustige golfbanen. Bezoek ook zeker één van de twee mooiste tuinen van Frankrijk: Arboretum de Balaine en Apremont sur Allier. Op de dag van aankomst kun je genieten van een culinair 3-gangendiner!

Nu voor slechts 69.50 EUR ipv 103.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!