3, 4 of 5 dagen in de natuurlijke omgeving van Sauerland o.b.v. halfpension

3, 4 of 5 dagen in de natuurlijke omgeving van Sauerland o.b.v. halfpension

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

3, 4 of 5 dagen in de natuurlijke omgeving van Sauerland o.b.v. halfpension. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 59.00 eur in plaats van 135.00 eur. Geniet van deze korting tot 56 % .

3, 4 of 5 dagen in de natuurlijke omgeving van Sauerland o.b.v. halfpension D-deals: details

omschrijving: Landhotel Laarmann is gelegen in Lennestadt in de natuurlijke omgeving van Sauerland. Het is een ideale plek voor de natuurliefhebbers die van een mooie wandeling- of fietstocht houden. Lennestadt grenst aan het natuurpark Ebbegebergte, dat op slechts 15 minuten rijden van het hotel gelegen is. Wil je meer te weten komen over Lennestadt zelf? Dan is het museum van de stad een aanrader! In de omgeving vind je veel uitgestrekte bossen, weiden, glasheldere beken en rivieren. Ook zijn er verschillende kunstroutes aangelegd. De ‘WaldSkulpturenWeg’ is een bekende en is gelegen tussen Bad Berleburg en Schmallenberg. In totaal kom je 11 indrukwekkende kunstwerken tegen die gemaakt zijn door internationale bekende artiesten. Een van de grootste en mooiste druipsteengrotten in Duitsland is de Atta Höhle, deze is zeker een bezoekje waard! Na een lange dag kun je op een terrasje nog even na borrelen met een lekker Duits biertje en staat er voor je een 3-gangenmenu klaar!

Nu voor slechts 59.00 EUR ipv 135.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!