2 uur waterskiën of wakeboarden bij Seven-Twenty Cablepark

2 uur waterskiën of wakeboarden bij Seven-Twenty Cablepark

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 uur waterskiën of wakeboarden bij Seven-Twenty Cablepark. Ga voordelig naar een Sport en spel in Sevenum NL aan een scherpe prijs.

2 uur waterskiën of wakeboarden bij Seven-Twenty Cablepark: details

Wat? 2 uur waterskiën of wakeboarden bij Seven-Twenty Cablepark met [korting] korting. Geldig t/m 28 oktober 2021.

Nu aan slechts 15.00 EUR in plaats van 28.50 EUR

Geniet van 2 uur waterskiën of wakeboarden in Limburg bij Seven-Twenty Cablepark, de eerste kabelskibaan in deze mooie provincie. Seven-Twenty Cablepark ligt gelegen op recreatiecentrum de Schatberg te Sevenum.

De baan heeft een omtrek van 783 meter en draait met een snelheid van 30 km/uur. Met 10 personen tegelijk maak je een ronde waarbij je door 5 gemakkelijke bochten heen gaat. Met een hoogte van 16 meter boven het water is de kabel geschikt voor zowel beginners als professionele riders.

Waterskiën of wakeboarden? 

Voordat je het water op gaat, bekijk je eerst het instructiefilmpje en bij de startplaats word je persoonlijk door een instructeur begeleid. Binnen een half uurtje heb je de grondbeginselen van het waterskiën al onder de knie. 

Als het waterskiën je gemakkelijk afgaat kun je kiezen voor een nieuwe uitdaging: wakeboarden. Het wakeboarden vraagt om iets meer motoriek. Kun je al snowboarden of skateboarden? Dan pak je het sneller op. Voor snowboarders is dit een geweldige manier om ook in de zomer op een plank uit je dak te gaan! De praktijk leert dat je met een snowboard, skateboard of windsurf achtergrond eenvoudig leert wakeboarden. Ook hier krijg je natuurlijk instructies en aanwijzingen om snel je techniek te verbeteren.

Faciliteiten 

Er zijn kleedruimtes en douchegelegenheden aanwezig. Kostbare spullen kun je achterlaten in een locker. Ga je zelf niet het water? Geniet dan van een hapje of een drankje op het terras met een prachtig uitzicht over het water.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Seven-Twenty Cablepark.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!