2 uur PC Gaming/Console of Sim Racing bij Go!Gaming (5 locaties)

2 uur PC Gaming/Console of Sim Racing bij Go!Gaming (5 locaties)

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 uur PC Gaming/Console of Sim Racing bij Go!Gaming (5 locaties). Ga voordelig naar een Sport en spel in aan een scherpe prijs.

2 uur PC Gaming/Console of Sim Racing bij Go!Gaming (5 locaties): details

Wat? 2 uur PC Gaming/Console of Sim Racing bij Go!Gaming met [korting] korting. 6 maanden geldig.

Nu aan slechts 8.50 EUR in plaats van 12.00 EUR

High-end PC, SIM racing en console gaming op één plek bij Go!Gaming connected by KPN! 

PC Gaming

Speel je favoriete games met de beste kwaliteit op de high-end Alienware Gaming PC’s. Bij Go!Gaming kan je gamen op de beste en snelste PC’s. Van rustige games zoals Among Us en Minecraft tot aan supersnelle shooters zoals Call of Duty Vanguard en Valorant. Ben jij nog niet zo bekend met de gamingwereld, dan is Go!Gaming de ideale plaats om daarmee kennis te maken. Met een breed aanbod van games, zit er voor iedereen wel iets tussen! Alle games zijn ready-to-play met onze centre-accounts. Wil je een game spelen die je thuis ook hebt? Dan kun je inloggen met je eigen account en verder bouwen op je eigen voortgang. Als je niet zo bekend bent met toetsenbord en muis, kan je bij de balie ook vragen voor het gebruiken van een controller.

Console

Neem plaats op de bank of bioscoopstoel en speel je favoriete games op de Playstation 5, Nintendo Switch of Xbox Series X! Bij Go!Gaming kan je gamen op de nieuwste consoles. Ga voor de Victory Royale in Fortnite op de Playstation 5, versla je vrienden in een potje Mario kart op de Nintendo Switch, of scheur over de weg in Forza Horizion 5 op de Xbox Series X. Bij de consoles kan je kiezen om alleen te spelen of samen met je vrienden naast of tegenover elkaar.

Sim Racing

Beleef de ultieme race ervaring in onze Playseat® Racing Setups! Bij Go!Gaming kan je racen in professionele Playseat® Racing stoelen. Leer de wereld van sim-racing kennen in bekende racing games zoals Forza Horizon 5 of Gran Turismo 7. In elke locatie staan meerdere setups in een rijtje naast elkaar zodat je samen of tegen elkaar kunt racen.

Kijk voor meer informatie op de website van Go!Gaming connected by KPN.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!