2 uur lasergamen + friet bij Unit 13 in Nuth

2 uur lasergamen + friet bij Unit 13 in Nuth

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 uur lasergamen + friet bij Unit 13 in Nuth. Ga voordelig naar een Sport en spel in Nuth NL aan een scherpe prijs.

2 uur lasergamen + friet bij Unit 13 in Nuth: details

Wat? Kom met een groep 2 uur lasergamen bij Unit 13 in Nuth met [korting] korting. Inclusief friet. Geldig t/m 30 december 2023.

Nu aan slechts 19.50 EUR in plaats van 30.00 EUR

Unit 13 biedt de ultieme beleving op het gebied van lasergamen! Van jong tot oud, voor iedereen!  Er zijn speelvelden in 3 verschillende stijlen die je de mogelijkheid  bieden om achter te verschuilen. Gebruik de juiste tactiek om het spel te spelen. Breng de missies tot een goed einde om zo de tegenpartij te verslaan. Bij binnenkomst wordt iedereen verdeeld over de teams Rebel Oppression Group (ROG) en Strike Force Alliance (SFA) en wordt iedereen gelijk in de sfeer van zijn team getrokken. Samen met je team kan je de vijand verslaan!

Speelvelden

The City (veld 1)

The City is ingericht als een realistische stad waar de meest uitdagende missies gespeeld worden. Voor beginnende en gevorderde lasergamers een echte beleving. Bij een bezoek aan dit speelveld krijg je het gevoel dat je in een echte stad loopt. Het gevaar schuilt achter iedere hoek. Rook, licht en geluidseffecten dragen bij aan een nog intensere beleving.

Downtown (veld 2)

In dit veld krijg je een echte closequarters combat (CQB) ervaring. Dit komt door middel van de kleine steegjes en woonblokken. Ook hier gaat iedereen op in de rook, licht en geluidseffecten.

Lost City (Veld 3)

Dit indoor speelveld is speciaal ingericht voor kleine groepen. Het thema is ‘The Apocalyps’. Hier krijg je de rillingen over je lijf van de special effects en uitdagende missies. 

Unit 13 heeft een junle café waar je terecht kunt voor een kopje koffie of een compleet verzorgde maaltijd. Ook heb je de mogelijkheid om een broodje te bestellen of een lekker zakje chips.

Lasergamen is een spannende activiteit! Leuk om met een groep vrienden te doen, als kinderfeestje (vanaf 7 jaar), voor een vrijgezellenfeest of als bedrijfsactiviteit. 

Bereikbaarheid

Unit 13 beschikt over een parkeerplaats op het terrein. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Unit 13.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!