2 sessies lasergamen bij Playdôme Roosendaal

2 sessies lasergamen bij Playdôme Roosendaal

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 sessies lasergamen bij Playdôme Roosendaal. Ga voordelig naar een Sport en spel in Roosendaal NL aan een scherpe prijs.

2 sessies lasergamen bij Playdôme Roosendaal: details

Wat? Kom lasergamen met [korting] korting bij Playdôme in Roosendaal. 2 sessies van 10 minuten. Geldig t/m 30 juni 2023. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 15.95 EUR in plaats van 22.50 EUR

Een sneeuwstorm in de Alpen vormt het decor voor de lasergame arena van Playdôme Roosendaal. Ga de strijd met elkaar aan tijdens een uniek potje lasergamen tijdens de battle of the mountain.Pas op! Een sneeuwstorm is onderweg waardoor jullie vast komen te zitten in de gondel. Ga de strijd aan met je tegenstander, want er is maar plaats voor één team terug in de helikopter. Betreed de arena en probeer met je team zoveel mogelijk punten te scoren door je tegenstander te raken.Voordat de battle van start gaat krijg je een instructie door middel van een hologram! Het speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen. Kom jij ongeschonden uit de strijd?

Algemene aanmeldtijd lasergamen

Bij Playdôme werken ze met vaste tijden. Programmaduur is ongeveer 1.5 uur. 40 minuten voordat de activiteit start meldt iedereen zich bij de centrale receptie, daarna word je doorverwezen naar de lasergamebalie en start de instructie. Hier kan je jezelf ook omkleden. Na de instructie start de 1e sessie waarna een pauzemoment wordt ingelast voor tips en tricks. Daarna wordt de 2e sessie gespeeld.

Horeca

De horeca is centraal gelegen in het pand met uitzicht op de activiteiten. Er is ruimte voor meer dan 300 gasten. In het schnitzelrestaurant worden diverse gerechten uit de Alpijnse keuken geserveerd. Er is ook keuze uit lekkere borrelhapjes en heerlijke desserts. 

Bereikbaarheid

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde of naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Playdôme Roosendaal.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!