2 of 3 uur onbeperkt eten en drinken bij wereldrestaurant Wiro Wok

2 of 3 uur onbeperkt eten en drinken bij wereldrestaurant Wiro Wok

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 of 3 uur onbeperkt eten en drinken bij wereldrestaurant Wiro Wok. Ga voordelig naar een Restaurant in Eindhoven NL aan een scherpe prijs.

2 of 3 uur onbeperkt eten en drinken bij wereldrestaurant Wiro Wok: details

Wat? Onbeperkt eten en drinken bij Wiro Wok in Eindhoven met [korting] korting. Geldig t/m 3 januari 2021. Kinderen t/m 11 jaar betalen €2 per levensjaar.

Nu aan slechts 24.95 EUR in plaats van 33.50 EUR

Wiro Wok is het grootste wereldrestaurant in Eindhoven dat het all-you-can-eat-concept hanteert. Voor een vaste prijs kun je 2 of 3 uur lang genieten van het brede aanbod van wereldgerechten. Diverse bieren, wijnen, frisdranken, vruchtensappen, koffie, thee en luxe desserts zijn bij het arrangement inbegrepen.

Wiro Wok is meer dan een wokrestaurant 

Voor ieders smaak zijn er heerlijke koude en warme buffetten. Zowel vlees- als visliefhebbers komen in het restaurant in Eindhoven niks tekort. Geen vlees- en viseter? Geen probleem, ook dan is er een ruime keuze aan lekker eten. Naast diverse oosterse gerechten, kun je kiezen voor maaltijden uit de Nederlandse en Franse keuken.

Wiro Wok denkt aan de kleintjes

Een avondje uit eten met het hele gezin. Daar kijkt u al enige tijd naar uit. Om het voor onze kleinste gasten er een zo leuk mogelijke avond van te maken, beschikt ons restaurant over een indoor speelparadijs. Hier kunnen uw kinderen zich helemaal uitleven op een springkussen, glijbaan en andere spellen.

Openingstijden 

  • Maandag t/m vrijdag (diner) – 16:00 tot 22:00
  • Zaterdag en zondag (diner) – 16:00 tot 22:30

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Kom je met de auto? Parkeer dan gratis achter het restaurant op de eigen parkeerplaats, gelegen aan de Tivolilaan.

Kijk voor meer informatie op de website van Wiro Wok. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Restaurant voor een Restaurant. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!