2 of 3 dagen Van der Valk Hotel in een ideaal fietsgebied in Noord-Brabant bij Nijmegen incl. ontbijt

2 of 3 dagen Van der Valk Hotel in een ideaal fietsgebied in Noord-Brabant bij Nijmegen incl. ontbijt

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 of 3 dagen Van der Valk Hotel in een ideaal fietsgebied in Noord-Brabant bij Nijmegen incl. ontbijt. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 37.00 eur in plaats van 55.00 eur. Geniet van deze korting tot 33 % .

2 of 3 dagen Van der Valk Hotel in een ideaal fietsgebied in Noord-Brabant bij Nijmegen incl. ontbijt D-deals: details

omschrijving: Het Van der Valk Hotel Nijmegen – Cuijk ligt in een mooie omgeving nabij Nijmegen en de Duitse grens. In de directe omgeving van het hotel vind je vele faciliteiten voor sport en ontspanning, zoals Sanadome Nijmegen. Het hotel is gelegen in ‘Het Land van Cuijk’ in het Noordoosten van Brabant. Begrensd door de Maas aan de ene kant en de Peel aan de andere kant. Een gebied dat wordt gekenmerkt door rust, ruimte, prachtige natuur, authenticiteit en gastvrijheid. In dit gebied met eindeloze akkers, stuifduinen, uitgestrekte bossen met heidevelden en de unieke Maasheggen liggen rustige dorpjes met her en der karakteristieke en fotogenieke langgevelboerderijen. Wie een heus vestingstadje wil bezoeken gaat naar Grave. Wie van wandelen en fietsen houdt is in het Land van Cuijk aan het juiste adres. Eindeloze fiets- en wandelpaden en vele routes voeren je langs de mooiste plekjes van dit gebied, onderweg vind je genoeg horeca voor een aangename pauze.

Nu voor slechts 37.00 EUR ipv 55.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!