2 of 3 dagen uniek overnachten in een voormalige gevangenis in het centrum van Almelo

2 of 3 dagen uniek overnachten in een voormalige gevangenis in het centrum van Almelo

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 of 3 dagen uniek overnachten in een voormalige gevangenis in het centrum van Almelo. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 44.50 eur in plaats van 85.00 eur. Geniet van deze korting tot 48 % .

2 of 3 dagen uniek overnachten in een voormalige gevangenis in het centrum van Almelo D-deals: details

omschrijving: Altijd al benieuwd geweest hoe het is om een nachtje door te brengen in een echte gevangenis? Dan is er nu een bijzondere én heel onschuldige manier om dat te ervaren! Het Huis van bewaring is namelijk gevestigd in een voormalige gevangenis. Men is er goed in geslaagd om van de oude gevangenis een bijzonder hotel te maken. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen, maar ook de winkels, cafeetjes en restaurants zijn bevinden zich allemaal op loopafstand. Wil je er liever een dagje op uit? binnen een halfuurtje rijden ben je in Enschede! Let op! Alle kamers zijn verschillend. De foto’s die worden getoond zijn een impressie van de kamers die je kunt krijgen

Nu voor slechts 44.50 EUR ipv 85.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!