2 of 3 dagen uniek hotel in het hart van de Ardennen in Bastenaken incl. ontbijt en upgrade

2 of 3 dagen uniek hotel in het hart van de Ardennen in Bastenaken incl. ontbijt en upgrade

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 of 3 dagen uniek hotel in het hart van de Ardennen in Bastenaken incl. ontbijt en upgrade. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 49.50 eur in plaats van 69.00 eur. Geniet van deze korting tot 28 % .

2 of 3 dagen uniek hotel in het hart van de Ardennen in Bastenaken incl. ontbijt en upgrade D-deals: details

omschrijving: Verblijf 2 of 3 dagen in Hotel Leo Station dat is gelegen op het centrale plein van Bastenaken, namelijk Place Mac Auliffe. Hotel Leo Station is het ideale uitgangspunt om de historie van Bastenaken te ontdekken en de geschiedenis van de stad in te duiken. De stad is namelijk bekend geworden door de Slag om Bastenaken. De oorlogshistorie is vandaag de dag nog goed terug te zien. Bekijk de verschillende oorlogsmonumenten, zoals het beeld van General McAuliffe op slechts een steenworp afstand van het hotel of bezoek net buiten het centrum van de stad het Bastogne War Museum. Hier wordt een grote tentoonstelling over de oorlogsgeschiedenis ondergebracht. ‘s Avonds terug in het hotel kun je (tegen betaling) genieten van een diner in het hotel. Het warme en gezellige restaurant heeft een bijzonder kenmerk: het bevindt zich in een oude treinwagon.

Nu voor slechts 49.50 EUR ipv 69.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!