2 of 3 dagen splinternieuw luxe 4*-hotel tussen Maastricht en Hasselt incl. ontbijt

2 of 3 dagen splinternieuw luxe 4*-hotel tussen Maastricht en Hasselt incl. ontbijt

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 of 3 dagen splinternieuw luxe 4*-hotel tussen Maastricht en Hasselt incl. ontbijt. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 54.50 eur in plaats van 85.50 eur. Geniet van deze korting tot 36 % .

2 of 3 dagen splinternieuw luxe 4*-hotel tussen Maastricht en Hasselt incl. ontbijt D-deals: details

omschrijving: Martin?s Rentmeesterij is een toeristische bezienswaardigheid op zich. De Landcommanderij werd tussen de 13e en 18e eeuw door de Duitse Ridderorde gebouwd, een orde die oorspronkelijk gewonde kruisvaarders verzorgde en nadien ook militair actief was. De Waterburcht en de verschillende bijgebouwen liggen op wandelafstand van Martin?s Rentmeesterij en zijn eenvoudig te bereiken door de tuinen. Daarnaast kun je in de omgeving genieten van prachtige natuurparken, boomgaarden en fietsroutes. Wil je er liever een dagje op uit? Dan kun je uitwijken naar Maastricht of Hasselt! Let op: de hoofdfoto is van Kasteel Alden Biesen. Je vindt dit kasteel op ca. 100 meter van het hotel.

Nu voor slechts 54.50 EUR ipv 85.50 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!