2 of 3 dagen in het Duitse Gummersbach incl. entree Phantasialand Wintertraum

2 of 3 dagen in het Duitse Gummersbach incl. entree Phantasialand Wintertraum

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 of 3 dagen in het Duitse Gummersbach incl. entree Phantasialand Wintertraum. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 75.00 eur in plaats van 103.00 eur. Geniet van deze korting tot 27 % .

2 of 3 dagen in het Duitse Gummersbach incl. entree Phantasialand Wintertraum D-deals: details

omschrijving: Ontdek Phantasialand in wintersfeer! Van eind november t/m eind januari wordt het park omgetoverd tot een magische winterwereld. Geniet van topattracties, spectaculaire shows, winterse lekkernijen en elke dag vuurwerk! In de winter verenigt Phantasialand winterse hoogtepunten tot een winter-event van wereldklasse. Alleen in Phantasialand beleef je achtbaanplezier wanneer de temperatuur onder de 0°C uitkomt en stap je gewoon in een winterse wildwaterbaan. Geniet van het kerstmarktgevoel in stijl, in een betoverende wereld vol licht en phantasie! En elke avond beleef je onze grote show, ´The Magic Rose ? Spirit of Light´ op de Kaiserplatz, met dagelijks een groots vuurwerk als finale!

Nu voor slechts 75.00 EUR ipv 103.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!