2 of 3 dagen bij De Hoeve van Nunspeet incl. dagje wellness bij wellnessresort Veluwse Bron

2 of 3 dagen bij De Hoeve van Nunspeet incl. dagje wellness bij wellnessresort Veluwse Bron

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 of 3 dagen bij De Hoeve van Nunspeet incl. dagje wellness bij wellnessresort Veluwse Bron. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 25.00 eur in plaats van 89.00 eur. Geniet van deze korting tot 72 % .

2 of 3 dagen bij De Hoeve van Nunspeet incl. dagje wellness bij wellnessresort Veluwse Bron D-deals: details

omschrijving: Met dit arrangement kom je helemaal tot rust in wellnessresort Veluwse Bron. Het wellnessresort ligt op een groot landgoed met een enorme diversiteit aan sauna- en wellnessfaciliteiten. De kuurtuin, gelegen aan een prachtig meer, is een waar paradijs. Na een heerlijke ontspannen dag overnacht je in Hotel De Hoeve van Nunspeet dat is gelegen midden op de Veluwe in het knusse dorpje Nunspeet. Let op: de entreetickets voor wellnessresort Veluwse Bron ontvang je per e-mail, print deze uit en neem deze mee naar het wellnessresort. Zonder tickets kun je wellnessresort Veluwse Bron niet in. Je ontvangt de tickets uiterlijk een week voor vertrek per e-mail. De boeking is helaas niet te annuleren!

Nu voor slechts 25.00 EUR ipv 89.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!