2 of 3 dagen 4*-Van der Valk hotel bij Amsterdam incl. luxe rondvaart rederij Nassau tijdens Amsterdam Light Festival

2 of 3 dagen 4*-Van der Valk hotel bij Amsterdam incl. luxe rondvaart rederij Nassau tijdens Amsterdam Light Festival

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 of 3 dagen 4*-Van der Valk hotel bij Amsterdam incl. luxe rondvaart rederij Nassau tijdens Amsterdam Light Festival. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 59.95 eur in plaats van 89.00 eur. Geniet van deze korting tot 33 % .

2 of 3 dagen 4*-Van der Valk hotel bij Amsterdam incl. luxe rondvaart rederij Nassau tijdens Amsterdam Light Festival D-deals: details

omschrijving: Van der Valk hotel Schiphol A4 – Amsterdam Airport heeft de ideale ligging ten opzichte van Amsterdam en Haarlem. In de omgeving van het hotel kun je vele leuke tripjes ondernemen. Ga eens winkelen op Schiphol Plaza. Hier vind je talloze leuke winkels en bewonder je de opstijgende vliegtuigen tijdens een break. Geniet ‘s avonds van het Amsterdam Light Festival. Tijdens dit lichtkunstfestival verandert het centrum van de stad in een ‘openlichtmuseum’. Zowel op het land als vanaf het water zijn de kunstwerken te bewonderen. Tijdens een 75 minuten durende rondvaart geniet je volop van alle mooie en bijzondere kunstwerken. Na een dagje winkelen of cultuur snuiven is het in het hotel perfect thuiskomen. Ontspan in de heerlijke wellness of neem een verfrissende duik in het binnenzwembad, kom bij in de (infrarood)sauna of het Turks stoombad en geniet nog even lekker onder de zonnebank! Maar natuurlijk kun je ook culinair genieten in het restaurant, de brasserie of gezellig een borrel drinken in de sfeervolle bar Let op:Je dient vooraf een voorkeurstijd voor de rondvaart aan te geven. De afvaarttijden zijn:Zondag – donderdag: 16.45, 18.15 en 20.00 uurVrijdag – zaterdag: 16.45, 18.15, 20.00 en 21.45 uurKerstvakantie 22-12 t/m 6-1: 16.45, 18.15, 20.00 en 21.30 uurJe kunt dit doorgeven in het opmerkingenveld bij het maken van de boeking. De doorgegeven voorkeurstijd kan niet gegarandeerd worden.De tickets voor de rondvaart bij Rederij Nassau ontvang je per e-mail, print deze uit en neem deze mee naar de rederij. Zonder tickets kun je niet mee. Tickets worden uiterlijk een week voor vertrek opgestuurd. De boeking is helaas niet te annuleren!

Nu voor slechts 59.95 EUR ipv 89.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!