2 of 3 dagen 4*-hotel bij de kust van Oostende incl. gratis upgrade

2 of 3 dagen 4*-hotel bij de kust van Oostende incl. gratis upgrade

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 of 3 dagen 4*-hotel bij de kust van Oostende incl. gratis upgrade. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 49.50 eur in plaats van 88.00 eur. Geniet van deze korting tot 44 % .

2 of 3 dagen 4*-hotel bij de kust van Oostende incl. gratis upgrade D-deals: details

omschrijving: Verblijf 2 of 3 dagen in het 4*-hotel Mercure Oostende. Het hotel is gelegen op slechts 250 meter van het strand. Ga lekker uitwaaien en geniet van een heerlijke strandwandeling. Naast een prachtige kust biedt Oostende ook een tal van bezienswaardigheden. Loop bijvoorbeeld eens langs de Venetiaanse Galerijen of bekijk de historische gevel van het Feest- en Kultuurpaleis dat in 2007 compleet werd omgetoverd tot winkelcentrum. In de 18e eeuw heeft Napoleon een imposant fort laten bouwen in de duinen. Sinds 1995 is Fort Napoleon gerestaureerd en hoor je hier alles over de geschiedenis met behulp van een audiogids.

Nu voor slechts 49.50 EUR ipv 88.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!