2 of 3 dagen 4*-hotel aan het strand van Noordwijk incl. entree Aqua & Sauna Oranje

2 of 3 dagen 4*-hotel aan het strand van Noordwijk incl. entree Aqua & Sauna Oranje

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 of 3 dagen 4*-hotel aan het strand van Noordwijk incl. entree Aqua & Sauna Oranje. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 44.50 eur in plaats van 72.50 eur. Geniet van deze korting tot 39 % .

2 of 3 dagen 4*-hotel aan het strand van Noordwijk incl. entree Aqua & Sauna Oranje D-deals: details

omschrijving: Verblijf 2 of 3 dagen in het Beach Hotel Noordwijk. Je hebt onbeperkt toegang tot het Aqua & Sauna Oranje. Geniet hier van een 30 meter lang subtropisch golfslagbad, kom tot rust in één van de sauna’s of boek (tegen betaling) een heerlijke massage. Wil je er liever op uit? Vanuit het hotel loop je zo naar het strand en het centrum. In het nostalgische hart van Noordwijk kijk je je ogen uit naar de statige herenhuizen en de eeuwenoude lindebomen. Naast dit historische gehalte heeft Noordwijk een bruisend en gezellig centrum met vele gezellige winkels, cafés en restaurants. Breng ook een bezoek aan Space Expo en leer alles over ruimtevaart.

Nu voor slechts 44.50 EUR ipv 72.50 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!