2 driftsessies bij IceKart Rucphen-Breda

2 driftsessies bij IceKart Rucphen-Breda

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2 driftsessies bij IceKart Rucphen-Breda. Ga voordelig naar een Sport en spel in Rucphen NL aan een scherpe prijs.

2 driftsessies bij IceKart Rucphen-Breda: details

Wat? 2 driftsessies ijskarten bij IceKart Rucphen met [korting] korting. Geldig t/m 30 september 2022. Geldig vanaf 1.40 m. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 29.50 EUR in plaats van 37.00 EUR

Bij IceKart Rucphen-Breda bedwing je met jouw kart het ijscircuit. Uiteraard is het de taak om ook op dit circuit als eerste over de finishlijn te komen, maar wat is daarvoor nodig? Met de juiste techniek kun jij jezelf al driftend naar voren manoeuvreren en ben je in staat om concurrenten in te halen. Daarbij is snelheid minder belangrijk dan de juiste techniek.

Het circuit 

Het ijscircuit is 300 meter lang en bevindt zich in de 3500m² grote hal die aaneengesloten is op de piste van SnowWorld Rucphen-Breda. Per sessie drift je 10 minuten over het ijs met de ijskarts. Eén ronde duurt ongeveer tussen de 40 en 50 seconden, maar hoe beter de drift, des te sneller de ronde! Pak jij de snelste ronde van de dag?

De ijskarts 

De lichtblauwe karts zijn op meerdere punten verschillend met ‘reguliere’ karts. Zo zijn de karts van IceKart Rucphen-Breda elektrisch en zijn de banden voorzien van spikes. De spikebanden zorgen ervoor dat jij meer grip hebt op het gladde ijscircuit, wat een aanzienlijk voordeel geeft bij het accelereren.

Bereikbaarheid

Parkeren kan voor de deur en is gratis. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van IceKart Rucphen-Breda. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!