2-, 3-, 4- of 5-daags verblijf o.b.v. halfpension aan de Moezel-rivier in Noord-Frankrijk

2-, 3-, 4- of 5-daags verblijf o.b.v. halfpension aan de Moezel-rivier in Noord-Frankrijk

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

2-, 3-, 4- of 5-daags verblijf o.b.v. halfpension aan de Moezel-rivier in Noord-Frankrijk. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 64.00 eur in plaats van 83.00 eur. Geniet van deze korting tot 23 % .

2-, 3-, 4- of 5-daags verblijf o.b.v. halfpension aan de Moezel-rivier in Noord-Frankrijk D-deals: details

omschrijving: Kom volledig tot rust in één van Frankrijks fraaiste streken: Lotharingen! Je verblijft 2, 3, 4 of 5 dagen in Hôtel Restaurant Maison Carrée in de plaats Méréville. Geniet op basis van halfpension, je ochtend- en avondeten worden door het hotel verzorgd! Dat geeft jou de tijd om het prachtige Lotharingen op eigen gelegenheid te verkennen. Ontdek de prachtige steden Nancy en Metz met haar vele bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Bovendien is het hotel gelegen aan de bekende Moezel en is je verblijfplaats dus een uitstekende uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten langs het water!Let op! Kinderen t/ m 8 jaar verblijven gratis bij twee volbetalenden op de kamer.

Nu voor slechts 64.00 EUR ipv 83.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!