1,5 uur waterskiën of wakeboarden bij Waterskicentrum de Vossemeren

1,5 uur waterskiën of wakeboarden bij Waterskicentrum de Vossemeren

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

1,5 uur waterskiën of wakeboarden bij Waterskicentrum de Vossemeren. Ga voordelig naar een Sport en spel in Lommel BE aan een scherpe prijs.

1,5 uur waterskiën of wakeboarden bij Waterskicentrum de Vossemeren: details

Wat? 1,5 uur waterskiën of wakeboarden bij Waterskicentrum de Vossemeren met [korting] korting. Geldig t/m 31 oktober 2022. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 20.00 EUR in plaats van 29.50 EUR

Kom wakeboarden of waterskiën bij Waterskicentrum de Vossemeren. Bij een introductieles start je op de steiger met een korte instructie van een ervaren instructeur. Heb je al ervaring met het kabel waterskiën? Dan kun je meteen het water op. Iedere deelnemer krijgt een reddingsvest, wetsuit, helm en waterski’s/standaard wakeboard ter beschikking. De totale sessie duurt 1,5 uur.

De Waterskibaan bestaat uit een aantal masten die met elkaar in verbinding staan door middel van een kabel en sleeplift. Deze sleeplift trekt je voort over het water, over een afstand van 770 meter per ronde. De snelheid is circa 30 km/uur.

Let op! Heb je nog geen ervaring met waterskiën/wakeboarden? Dan dien je eerst te leren waterskiën alvorens te mogen wakeboarden. Als je wel ervaring hebt met waterskiën/wakeboarden achter een boot, maar nog niet aan een kabel, dien je ook eerst een introductieles te volgen. Het dragen van een helm en zwemvest is voor iedereen verplicht. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Waterskicentrum de Vossemeren.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!