12 uur autorijden via GO Sharing

12 uur autorijden via GO Sharing

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

12 uur autorijden via GO Sharing. Ga voordelig naar een Sport en spel in aan een scherpe prijs.

12 uur autorijden via GO Sharing: details

Wat? 12 uur autorijden via GO Sharing met [korting] korting. Geldig t/m 30 oktober 2022. Minimumleeftijd: 23 jaar. Rijbewijs B verplicht.

Nu aan slechts 49.95 EUR in plaats van 349.99 EUR

GO Sharing biedt elektrisch deelvervoer aan waarmee je snel, makkelijk en leuk onderweg bent. Hun missie is om de wereld te verbeteren én leuker te maken.

Waar te rijden & parkeren?

Binnen Nederland kun je overal rijden met de e-cars, let er hierbij op dat de actieradius max. 150 km is met een volle batterij. De auto’s staan in verschillende steden, op vaste standplaatsen. Hier moeten ze opgehaald en teruggebracht worden, maar in de tussentijd heb jij de controle. Rijd overal waar je naartoe wilt en ervaar de ultieme vrijheid van een auto. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat je de rit weer beëindigt bij een vaste mobility hub.  

De parkeerplaatsen liggen aan de randen van steden. Hierdoor voorkom je onnodige autoritten in de binnenstad en ben je zo snel mogelijk op de snelweg. Je vindt de auto’s in de volgende steden: Den Bosch, Den Haag, Delft, Eindhoven en Rotterdam. Bekijk hier alle mobility hubs.

Opladen

Je kan bij alle openbare oplaadpunten in Nederland opladen door de oplaadkabel (in de kofferbak) te verbinden met zowel de laadpaal als de auto. Daarna kan je de laadpas scannen, en begint de auto met opladen.

Hoe werkt het?

 1. Vind
  Op de kaart in de app zie je alle beschikbare voertuigen staan. Reserveer je voertuig en volg de kaart om hem te vinden. Je hebt 15 minuten om bij het voertuig te komen.
   
 2. Start
  Yes! Je hebt je Mini gevonden. Check ‘m eerst op eventuele schades en geef deze door via het uitroepteken (!) in de app. Scan de QR-code in de middenconsole van de auto voor informatie over het starten en eindigen van je rit. Have fun!
   
 3. Rijd, parkeer en geniet
  Tijdens je rit parkeren? Dat kan. Let er hierbij wel op dat de parkeerkosten in steden niet worden vergoed door GO Sharing. Je dient dus zelf een parkeerkaartje te kopen. Eventuele boetes worden doorbelast.
   
 4. Beëindig rit
  Parkeer de auto op een van de vaste GO Sharing mobility hubs. Koppel de auto aan een laadpaal voordat je de huur beëindigt. Check de aanwijzingen op de sleutelhanger aan de oplaaddruppel voor meer informatie. Kan je de plek niet vinden? Bel GO Sharing gerust.

Kijk voor meer informatie op de website van GO Sharing. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!