1 uur springen bij Jump Town Zandvoort

1 uur springen bij Jump Town Zandvoort

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

1 uur springen bij Jump Town Zandvoort. Ga voordelig naar een Sport en spel in Zandvoort NL aan een scherpe prijs.

1 uur springen bij Jump Town Zandvoort: details

Wat? 1 uur vrij jumpen bij Jump Town in Zandvoort! Oefen en show je jumping skills! Leuk voor jong en oud en voor elk niveau. Geldig t/m 23 december 2022.

Nu aan slechts 8.00 EUR in plaats van 12.00 EUR

Geniet van 1 uur vrij jumpen bij Jump Town Zandvoort en beleef dikke pret! Lekker plezier maken op de trampolines en doen wat je wilt: springen op de trampolinevelden of salto’s oefenen op de lange trampolinebaan. Iedereen kan het! Wie van bewegen houdt en graag plezier maakt zal het geweldig vinden. Leuk voor jong en oud en van elk niveau, je moet het echt eens proberen! Vrij jumpen is toegestaan vanaf 7 jaar. Er dient altijd een volwassen persoon (18 jaar of ouder) aanwezig te zijn.

Oefen en show je jumping skills. Een salto vooruit. Of achteruit. Een flikflak op de tumbling lane. En dan uitkomen bij de basket voor die perfecte dunk. Dat kan als je komt freejumpen in de Jump Arena! Of je nou voor het eerst jumpt of super ervaren bent: 2 uur freejumpen betekent gegarandeerd fun.

Ben jij de last man standing? Daag je vrienden uit voor een Dodgeball match! In twee teams van elk 3 tot 8 spelers ga je de strijd aan. Dodgeball is net als trefbal, maar dan cooler. En meer fun. Want je speelt niet in de gymzaal, maar op een heel veld aan trampolines! Ervaring is niet nodig, het spelletje is super simpel. Speel je tegenstander weg door elke tegenspeler te raken met de bal. Ben jij het target? Ontduik dan de bal door snel weg te jumpen! Verzamel je vrienden en kijk wie het meest trefzeker is.

Veiligheid en Regels

Jumpen bij  Jump Town Zandvoort doe je vrijwillig en volledig op eigen risico. Er wordt verwacht dat je daarbij de instructies en veiligheidsregels opvolgt. Deze worden je duidelijk gemaakt bij binnenkomst bij Jump Town Zandvoort. De regels zijn er voor jouw eigen veiligheid en die van anderen. Dit zijn de belangrijkste voorschriften:

  • Spring en land op twee benen. Voor een veilige landing, land op beide voeten, met de benen iets uit elkaar, de knieën gebogen en de armen gestrekt naar voren.
  • Jumpen onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen is verboden
  • Springen is alleen toegestaan voor mensen met een goede gezondheid
  • Spring op de springvelden en niet op de hardere paddings (zijkanten)
  • Één persoon tegelijk per trampolineveld
  • Als je valt, houd je armen dicht tegen het lichaam en probeer de kin tegen de borst te houden. Dit voorkomt blessures aan armen, ellebogen en schouders.
  • Houd op de trampoline goed rekening met anderen. Alleen trucs doen als daarvoor ruimte is in de jump arena
  • En neem geen harde, scherpe voorwerpen mee op de trampolines, maar berg deze veilig op.

Bereikbaarheid 

Jump Town Zandvoort is gelegen naast het Center Parcs Strandhotel. Je kunt de auto parkeren op het Center Parcs terrein voor €2,50 per uur. Plan je reis via Google Maps

Kijk voor meer informatie op de website van Jump Town Zandvoort. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!