1 uur racen bij Racesquare Alkmaar

1 uur racen bij Racesquare Alkmaar

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

1 uur racen bij Racesquare Alkmaar. Ga voordelig naar een Karting in Alkmaar NL aan een scherpe prijs.

1 uur racen bij Racesquare Alkmaar: details

Wat? 1 uur racen bij Racesquare Akmaar met [korting] korting. Voucher is geldig t/m 31 december 2022. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 16.50 EUR in plaats van 25.00 EUR

Racesquare Alkmaar biedt ruim 1000m2 pure racebeleving. Stap in een van de 60 simulatoren en race over CM.com Circuit Zandvoort of een van de andere wereldberoemde Formule 1-circuits!

Elke twintig minuten start er weer een nieuwe race op een nieuw circuit. Het is mogelijk om op individuele basis mee te rijden, maar ook groepen zijn welkom. Neem plaats in een van de high-end simulatoren en begin jouw race-sessie van ongeveer 1 uur met een korte uitleg over de knoppen op het levensechte Formule 1-stuur en enkele handige racetips. Daarna volgt de vrije training, kwalificatie en 2 races. De marshall verzorgt tijdens de race het livecommentaar en biedt persoonlijke begeleiding, waardoor simrace-ervaring absoluut niet vereist is. Wil je bijvoorbeeld wel zelf schakelen of geen gebruik maken van hulpmiddelen, dan kan dat uiteraard ook.

4D-elementen zoals rook, lichteffecten en force feedback maken jouw experience levensecht. Zo word je gewaarschuwd voor crashes en gele vlag-situaties. Het is mogelijk om tijdens de race via de headset met de andere deelnemers en de marshall te praten. Tijdens de wedstrijd zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, zodat je goed kunt zien wie op welke positie ligt. 

Racesquare Alkmaar heeft een uitgebreid food court met in het midden een prachtige bar. Je kunt hier terecht voor een snack, lunch tot een uitgebreid diner.

Bereikbaarheid

Parkeren kan in Parkeergarage Centrum Ringers (P1, P2 en P3). Deze parkeergarage bevindt zich direct onder het winkelcentrum en ligt op slechts 500 meter van het centrum. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Racesquare Alkmaar.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Karting voor een Karting. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!