1 uur padellen bij Plaza Padel (4 locaties)

1 uur padellen bij Plaza Padel (4 locaties)

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

1 uur padellen bij Plaza Padel (4 locaties). Ga voordelig naar een Sport en spel in aan een scherpe prijs.

1 uur padellen bij Plaza Padel (4 locaties): details

Wat? 1 uur padellen bij Plaza Padel in Enschede, Heiloo, Rijswijk en Waalwijk. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 25.00 EUR

Wist je dat padel de snelstgroeiende sport ter wereld is? Het energieke spel wordt wereldwijd door mensen ontdekt en omarmt. Padel is snel, dynamisch, uitdagend, maar vooral heel leuk! Je speelt het spel met vier spelers. Het speelveld is een baan van 10×20 meter omringd door hoge (glazen) wanden en hekwerk. Padel is een mix tussen squash en tennis. Je slaat de bal tegen de wanden, de vloer en over het net. Komt de bal buiten de kooi? Zelfs dan mag je hem terugspelen. Het resulteert in vaak lange en spectaculaire rally’s. Dit is padel: verrassend, vermakelijk én verbindend. Voor jong en oud en voor alle niveaus! Geen eigen racket? Op al de locaties kun je gratis rackets lenen. Bekijk hier alle spelregels van padel. 

Plaza Padel

Plaza Padel is dé plek voor liefhebbers van padel. Hier komt alles samen. Het spelplezier, goed eten en drinken, een plek om elkaar te ontmoeten. 

Locatie Heiloo

Plaza Padel Heiloo is een indoor padellocatie van Plaza Padel. Het pand aan de Dors heeft 8 indoorbanen. De faciliteiten en de beleving van deze locatie zorgen ervoor dat de plaza alles in huis heeft om jou de totale padel ervaring te bieden.

Locatie Waalwijk

Plaza Padel Waalwijk is de mooiste indoor padellocatie van het land. Het industriële pand aan de Elzenweg is met haar 9 indoorbanen tevens ook de grootste locatie van Zuid-Nederland. De faciliteiten en de beleving van deze locatie zorgen ervoor dat de plaza alles in huis heeft om jou de totale padel ervaring te bieden.

Locatie Enschede

Plaza Padel Enschede is gebouwd in de voormalige expo hal en bevindt zich op het Go Planet Parc vlak naast De Grolsch Veste. Er zijn 10 fantastische indoorbanen beschikbaar.

Locatie Maastricht

De nieuwste locatie wordt dit voorjaar geopend in Maastricht. Op deze locatie vind je onder andere 9 indoor padelbanen van topkwaliteit, 2 meeting rooms, én een horeca plaza. 

Kijk voor meer informatie op de website van Plaza Padel. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!