1 uur padellen bij Padelclub Rotterdam (3 locaties)

1 uur padellen bij Padelclub Rotterdam (3 locaties)

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

1 uur padellen bij Padelclub Rotterdam (3 locaties). Ga voordelig naar een Sport en spel in aan een scherpe prijs.

1 uur padellen bij Padelclub Rotterdam (3 locaties): details

Wat? 1 uur padellen bij Padelclub Rotterdam met [korting] korting. 2 maanden geldig. Locaties: Victoria, Feijenoord en Terbregge. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 12.00 EUR in plaats van 24.00 EUR

Opzoek naar een padelbaan in (regio) Rotterdam? Bij Padelclub Rotterdam ben je hiervoor helemaal op de juiste plek! Daag 1 uur lang jouw vrienden, collega’s of familie uit met een potje padel bij de locaties Victoria, Feijenoord of Terbregge.

Victoria

Padelclub Victoria is de eerste outdoor padelclub van Rotterdam. Na een succesvolle crowdfunding campagne is deze locatie al sinds 2016 de actiefste padelclub van de regio. De club is goed bereikbaar vanaf de A16 of met de fiets en parkeren is gratis. 

Feijenoord

Padelclub Feijenoord is de indoor parelclub van Rotterdam. Met vijf padelbanen is deze locatie de grootste club van Rotterdam. Op twee padelbanen kan ook nog eens gespeeld worden op het Mondo kunstgras waar ook op de World Padel Tour gespeeld wordt. Naast de banen is er ook een padel-shop, kleedruimtes en een douche aanwezig. 

De club is echt een must-see door de ligging in een gaaf industrieel fabriekspand. Dit is Rotterdam op z’n best met de combi van sport en industrie! Parkeren is gratis, zowel voor de deur als op het parkeerterrein.

Terbregge 

Padelclub Terbregge is de nieuwste indoor padelclub van Rotterdam. Er kan gespeeld worden op 4 padelbanen in het voormalige tennisstadion centraal gelegen aan het randje van de Kralingse plas, Hillegersberg en Ommoord. Slechts een paar minuten vanaf de outdoor locatie op Victoria is deze club goed bereikbaar vanaf de A20 en de A16. Met de uitgebreide horeca mogelijkheden is deze locatie ook ideaal voor team uitjes! Je bent van harte welkom om binnenkort te komen spelen en daarna een drankje te doen.

Kijk voor meer informatie op de website van Padelclub Rotterdam. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!