1 uur hyperbowlen bij Playdôme Roosendaal

1 uur hyperbowlen bij Playdôme Roosendaal

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

1 uur hyperbowlen bij Playdôme Roosendaal. Ga voordelig naar een Sport en spel in Roosendaal NL aan een scherpe prijs.

1 uur hyperbowlen bij Playdôme Roosendaal: details

Wat? Kom hyperbowlen met [korting] korting bij Playdôme Roosendaal. 60 minuten lang plezier. Geldig t/m 30 juni 2023. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 29.95 EUR in plaats van 40.00 EUR

Kom bowlen in een warme Alpijnse sfeer bij Playdôme Roosendaal. Hét bowlingcentrum van Roosendaal. Een uniek potje bowlen met uitzicht op het Oostenrijkse wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis. Hyperbowling is een nieuwe spelvariant, gebaseerd op het klassiek bowlen. Met hyperbowlen worden de bumpers onderdeel van het spel. Nu kan iedereen spelen en winnen, omdat geen worp verloren gaat. Je hebt de keuze uit 4 spellen met ieder zijn eigen unieke reeks van uitdagingen en levels. Met het hyperbowlen gooi je één bowlingbal per beurt. Kleurrijke targets in verschillende formaten en met steeds wijzigende posities op de bumpers vertegenwoordigen een vermenigvuldiger. Oplopende levels zorgen voor steeds nieuwe uitdagingen. Wie ga jij verslaan? Speel je liever in teamverband? Dat kan! We hebben ook een spel waarin twee teams tegen elkaar strijden om de winst.

Algemene aanmeldtijd hyperbowlen

De activiteit hyperbowlen bij Playdôme Roosendaal duurt 1 uur. Meld je 15 tot 30 minuten voordat de speeltijd van start gaat aan bij de receptie. Voor de speeltijd ontvang je bowlingsokken en bowlingschoenen. Vervolgens geeft de spelbegeleider de uitleg over de unieke bowlingspellen.

Horeca

De horeca is centraal gelegen in het pand met uitzicht op de activiteiten. Er is ruimte voor meer dan 300 gasten. In het schnitzelrestaurant worden diverse gerechten uit de Alpijnse keuken geserveerd. Er is ook keuze uit lekkere borrelhapjes en heerlijke desserts. 

Bereikbaarheid

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde of naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Playdôme Roosendaal.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!