1 uur funcurlen bij Playdôme Roosendaal

1 uur funcurlen bij Playdôme Roosendaal

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

1 uur funcurlen bij Playdôme Roosendaal. Ga voordelig naar een Sport en spel in Roosendaal NL aan een scherpe prijs.

1 uur funcurlen bij Playdôme Roosendaal: details

Wat? Kom funcurlen met [korting] korting bij Playdôme Roosendaal. 1 uur lang plezier! Geldig t/m 30 juni 2023. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 22.95 EUR in plaats van 32.50 EUR

Ontdek de unieke activiteit funcurlen! Een variant van regulier curlen. De regels zijn simpel: probeer met je team de curlingstenen dichter bij het huis te krijgen dan tegenstanders. Het team met de meeste punten na 8 rondes is het winnende team. Je kunt trouwens je bezem thuis laten, er wordt niet op echt ijs gespeeld maar op een mooie kunststofbaan! Ga de strijd met elkaar aan!

3 nieuwe spelvarianten

Shuffleboard spel
Dit wordt gespeeld op baan 1 en 5. Het is de bedoeling om een zo hoog mogelijke score te behalen door je steen op 0/1/2/3 te schuiven. Het is toegestaan om andere curlstenen weg te kaatsen. 

Vakkenspel
Het vakkenspel wordt gespeeld op baan 2 en 4. Hier is het de bedoeling om samen met je team een hoge score te schuiven. Lukt het jullie om precies 25 punten te schuiven? Dan mag je 5 punten bij jullie totaalscore erbij schrijven! Let op: kom je op de -10? Dan ben je dat aantal punten kwijt.

Hypercurling
Hypercurling wordt op baan 3 gespeeld. Er zijn verdubbelaars in het spel. Verdubbel je teamscore door op de verdubbelaars te landen met je steen!

Algemene aanmeldtijd funcurlen

Bij Playdôme werken ze met vaste starttijden. Programmaduur voor het funcurlen is +/- 1,5 uur. je dient je 15 minuten voor de starttijd te melden bij de receptie. Hierna word je doorverwezen naar de funcurlbalie en daar krijg je uitleg over het funcurlen. Hierna ga je van start!

Horeca

De horeca is centraal gelegen in het pand met uitzicht op de activiteiten. Er is ruimte voor meer dan 300 gasten. In het schnitzelrestaurant worden diverse gerechten uit de Alpijnse keuken geserveerd. Er is ook keuze uit lekkere borrelhapjes en heerlijke desserts. 

Bereikbaarheid

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde of naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Playdôme Roosendaal.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!